BoxCo logotyp

Nyheter

Roterbar elbow

ProfiPLUS-elbow 50/48 låter dig anpassa profiPLUS 50 till ett 48 mm runt rör och därmed till många paneldatortillverkare. Ingen ytterligare koppling behövs. Särskilt lämplig för paneldatorer utan egen rotationsfunktion, t.ex. Siemens Pro-enheter. Hitta hela systemet och konfiguratorer här..

142.020.002


Skyddar dina slangar/sladdar

Omvikningsbart skydd för högtryck/hydralslangar eller elsladdar.
Nöttåligt och oljebeständigt, buntar ihop genom snabb låsning.

Har man flera sladdar/slangar ute på fältet är det alltid risk att någon av dessa kommer att skadas om dom ligger och dräller lite överallt, med denna lösning packar man ihop sina kablar och slangar till ett paket som man lättare kan stuva undan eller hänga upp, man får även ett bättre nötningsskydd om man arbetar med slangarna vilket kräver att dessa följer med i rörelsen.

Gå till produktens sida

 


ATEX anslutningsklämmor

I serien 221 anslutningsklämmor från WAGO finns nu 2-3 samt 5 poliga don som är ATEX certifierade, det behöver inte vara så mycket krångligare bara för det är ATEX. Till produkterna..


 


KOPPLINGSDOSOR

Nu finns det en ny serie små kopplingsdosor som är speciellt framtagna för Wagos anslutningsklämmor.
Kopplingsboxaran är anpassade för att snabbt snyggt och enkelt husera   anslutningsklämmor från WAGO, t ex 221 serien.

Installationen är lika smidig med lådan som med tanslutningsklämmorna.
I respektive kapsling finns fack för anslutningsklämmorna så att kablaget sitter väl skyddat och i fin ordning, kapslarna kan sedan fästas via skruv eller separat fäste samtidigt som det ges en möjlighet att på ett elegant sätt märka t ex gruppnummer.

Kapslingarna finns i olika färger och man kan även fylla kapslingen med gel vilket gör så att kapslingen blir vattenskyddad.

Produkterna hittar du härSemesterstängt 2020

Kära Kunder,

Boxco kommer hålla stängt under v29 och v30

Dear customers & suppliers,
Boxco will be closed for summer holiday  w29 and w30

20160526 005