Boxco meny
BoxCo logotyp

Om företaget

Om företaget

Vår resa startade 2004 i Kallhäll, i de gamla traditionsbundna fabrikslokalerna i Bolinder strand, mitt i svensk industrihistoria sedan början av 1900-talet.

.

Boxco AB erbjuder ett av marknadens bredaste och bästa produktsortiment av kapslingar och skåp, kabelförskruvningar, kabelgenomföringar, krympslang, formgods, skyddsslang, varningsljus, fästmaterial, tape, kopplingsplintar samt verktyg till detta.

Tillsammans med en service och support som överstiger våra kunders förväntningar har detta stått till grund för vår affärsidé.

Nöjd Kund, är vår ledstjärna i arbetet att sälja elektromekaniska produkter till Nordisk industri.

Genom ett nära samarbete med våra leverantörer anpassas ständigt vår produktutveckling till industrins önskemål.
Med hjälp av den senaste tekniken hos våra leverantörer i planerings- och produktionsledet minimeras tiden för att anpassa våra produkter till en monteringsfärdig vara. Vi säljer även på den Finska marknaden med vårt företag Boxco OY.

Vårt kontor och huvudlager ligger 25km nordväst om Stockholm, adressen är Gjutmästare Rosbergs Väg 8.

Sedan Mars 2023 är Boxco AB en del av KAMIC Group

Boxco är nu en del av affärsområde Electronics inom KAMIC Group, en privatägd svensk företagsgrupp som förvärvar, äger och utvecklar teknikföretag inom utvalda marknadsnischer. Gruppen rymmer såväl handels- och agenturföretag som bolag med egen produktutveckling och tillverkning.
Genom koncernbolagen finns KAMIC Group representerat i ett 15-tal länder i Europa, Asien och Nordamerika. För mer information, besök gärna www.kamicgroup.com  Läs pressmeddelande här –>>>