Boxco meny
BoxCo logotyp

Aktuellt

Ny Förskruvningsserie – PRICEHAMMER !

Nu kommer två nya förskruvningsserier hos Boxco, en i nickelpläterad mässing och en i Polyamid 6.  – Våra “Pricehammers” finns på lager nu och kompletteras med lång gänga och Pg gängor efter önskemål. Ladda ner databladet och kontakta oss för offert.
Välkomna till team Boxco !!

 


Ex / ATEX Specialist hos Boxco AB

 

I oktober 2021 startar vi en ny era i Boxco’s framtid. Vi bygger upp en Ex/ATEX avdelning som kommer att ledas av Christer Sundman som kommer till oss efter 22 år på R. Stahl Svenska AB.

Det är med stor glädje vi välkomnar Christer och ser fram emot att erbjuda er lika bra service inom detta område som vi gör i vårt övriga sortiment. Ni som känner oss vet att vi redan nu har produkter i Ex/ATEX området men det krävs mer för att kunna säga att man kan sina grejer. Det åtgärdar vi nu när Christer med sin långa erfarenhet börjar hos oss.

Varmt välkomna att bolla projekt med oss även inom Ex/ATEX världen. Det är fritt fram att redan nu skicka in förfrågningar till info@boxco.se så tar vi andra hand om detta fram tills den 1 oktober då Christer tar plats.

Vill ni redan nu titta in på vår Ex / ATEX sektion? –> Klicka här !

Med Vänlig Hälsning Olle Edvinsson, VD


Övertrycksskydda dina kapslingar

Med denna ventilationsplugg med övertrycksskydd så minimeras skadorna om olyckan är framme och en battericell eller motsvarande exploderar i kapslingen och skapar ett högt övertryck. Denna plugg öppnar då upp helt och släpper snabbt ut övertrycket.
Gå till produkt


Roterbar elbow

ProfiPLUS-elbow 50/48 låter dig anpassa profiPLUS 50 till ett 48 mm runt rör och därmed till många paneldatortillverkare. Ingen ytterligare koppling behövs. Särskilt lämplig för paneldatorer utan egen rotationsfunktion, t.ex. Siemens Pro-enheter. Hitta hela systemet och konfiguratorer här..

142.020.002


Skyddar dina slangar/sladdar

Omvikningsbart skydd för högtryck/hydralslangar eller elsladdar.
Nöttåligt och oljebeständigt, buntar ihop genom snabb låsning.

Har man flera sladdar/slangar ute på fältet är det alltid risk att någon av dessa kommer att skadas om dom ligger och dräller lite överallt, med denna lösning packar man ihop sina kablar och slangar till ett paket som man lättare kan stuva undan eller hänga upp, man får även ett bättre nötningsskydd om man arbetar med slangarna vilket kräver att dessa följer med i rörelsen.

Gå till produktens sida