Boxco meny
BoxCo logotyp

Aktuellt

Övertrycksskydda dina kapslingar

Med denna ventilationsplugg med övertrycksskydd så minimeras skadorna om olyckan är framme och en battericell eller motsvarande exploderar i kapslingen och skapar ett högt övertryck. Denna plugg öppnar då upp helt och släpper snabbt ut övertrycket.
Gå till produkt


Roterbar elbow

ProfiPLUS-elbow 50/48 låter dig anpassa profiPLUS 50 till ett 48 mm runt rör och därmed till många paneldatortillverkare. Ingen ytterligare koppling behövs. Särskilt lämplig för paneldatorer utan egen rotationsfunktion, t.ex. Siemens Pro-enheter. Hitta hela systemet och konfiguratorer här..

142.020.002


Skyddar dina slangar/sladdar

Omvikningsbart skydd för högtryck/hydralslangar eller elsladdar.
Nöttåligt och oljebeständigt, buntar ihop genom snabb låsning.

Har man flera sladdar/slangar ute på fältet är det alltid risk att någon av dessa kommer att skadas om dom ligger och dräller lite överallt, med denna lösning packar man ihop sina kablar och slangar till ett paket som man lättare kan stuva undan eller hänga upp, man får även ett bättre nötningsskydd om man arbetar med slangarna vilket kräver att dessa följer med i rörelsen.

Gå till produktens sida

 


ATEX anslutningsklämmor

I serien 221 anslutningsklämmor från WAGO finns nu 2-3 samt 5 poliga don som är ATEX certifierade, det behöver inte vara så mycket krångligare bara för det är ATEX. Till produkterna..


 


KOPPLINGSDOSOR

Nu finns det en ny serie små kopplingsdosor som är speciellt framtagna för Wagos anslutningsklämmor.
Kopplingsboxaran är anpassade för att snabbt snyggt och enkelt husera anslutningsklämmor från WAGO, t ex 221 serien.

Installationen är lika smidig med lådan som med tanslutningsklämmorna.
I respektive kapsling finns fack för anslutningsklämmorna så att kablaget sitter väl skyddat och i fin ordning, kapslarna kan sedan fästas via skruv eller separat fäste samtidigt som det ges en möjlighet att på ett elegant sätt märka t ex gruppnummer.

Kapslingarna finns i olika färger och man kan även fylla kapslingen med gel vilket gör så att kapslingen blir vattenskyddad.

Produkterna hittar du här